+36 72 212 906 standkiado@t-online.hu

ISMERJE MEG AZT A SZAKÉRTŐI KÖNYVET, AMI ELŐTT MEGNYÍLNAK AZ AJTÓK!

Ha vásárolunk, üzletet kötünk vagy igénybe veszünk egy szolgáltatást, szeretünk mögé látni a dolgoknak. Kíváncsiak vagyunk az emberre, aki nyújtja mindezt nekünk. Van-e kutyája, macskája? Szeret-e sakkozni? Hogyan vélekedik az élet dolgairól? Vannak-e netán közös vonásaink? Felmerül bennünk, hogy szakemberként vajon mennyire ismeri a dolgát? Megbízhatunk-e benne? Tud-e adni hasznos tanácsokat?

Nem mindig nyilvánítjuk ki az ilyen jellegű információk iránti igényünket, de azért ha megkérdezik tőlünk, hogy kíváncsiak vagyunk-e minderre, akkor valószínűleg igen-nel válaszolunk. Mert egy üzletkötésnél mindig a bizalom a legnagyobb érték.

Készen áll, hogy megnyisson minden ajtót evvel a könyvvel?

 

MIT TARTALMAZNA AZ A SZAKÉRTŐI KÖNYV, AMI ÖNRŐL SZÓLNA?

Bemutatjuk Önt, mint
magánembert

Szeretnénk Önt magánemberként is bemutatni, azért néhány dolgot el kell árulnia magáról. Szeret-e kirándulni, milyen filmeket néz, mi a kedvenc időtöltése? Nem konkrétan ezek a kérdések kerülnek majd szóba, de ezekhez hasonló könnyed, hétköznapi témák is felmerülnek majd.

Bemutatjuk Önt, mint
szakembert

Ebben az interjúban, megoszthatja a leendő ügyfeleivel, hogy melyik eredményére a legbüszkébb, mi a legjobb tanács, amit valaha kapott az üzleti életben, akik nem annyira sikeresek mint Ön, azok vajon miért nem annyira sikeresek vagy beszélhet azokról a trendekről, amelyek az iparágát formálják.

Bemutatjuk az Ön
vállalkozását

Téma az Ön vállalkozásának üzleti modellje, a termékeinek vagy szolgáltatásainak alapos bemutatása, de többek között beszélhet arról is, hogy milyen alapelvek szerint irányítja a cégét. Grátisz: megkérdezheti ügyfelei véleményét és ha elküldi, azokat is elhelyezzük a könyvben mint referenciákat.

Elképesztő hatást vált ki, ha egy kommersz névjegy helyett
ezt a könyvnévjegyet nyújtja át, miközben hozzá teszi:

“Ebben a könyvben minden fontos információ
megtalálható rólam és a cégemről”.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom